خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله تخم شربتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر نصف لیوان
  • آب 2 لیوان
  • آب جوش 2 لیوان
  • ژله انگور یک بسته
  • تخم شربتی نصف لیوان
jelly-grape-chia-seed
دستور پخت ژله تخم شربتی

این یه شربتیه که تخم ریحونا توی شربت شناور میمونن و ته نشین نمیشن. یه بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارین من ژله انگور و انتخاب کردم با دو لیوان آب جوش کاملا حل کنید اگر هنوز ژله شفاف نشده بن ماری کنید تا کاملا حل بشه. یکم تو دمای محیط بمونه تا دماش بیفته بعد میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه دقت کنین که نباید کامل ببنده باید حالت رقیق داشته باشه بعد تو یه ظرف دیگه دو لیوان آب بهمراه نصف لیوان شکر و تخم شربتی که از قبل یه مقدار خیس دادیم مخلوط میکنیم شربتی که آماده کردیم و با ژله نیم بند مخلوط میکنیم میزاریم یخچال.(این شربته و مثل ژله سفت نمیشه عزیزان ژله فقط کمی بهش غلظت میده تا تخم شربتی ته نشین نشه ولی دقت کنین که مدت زیادی تو یخچال نزارین چون در هر صورت توش ژله داره و از حالت رقیق بودن در میاد☺) شربتمون آمادس 🌹 ✅خواص تخم شربتی: 5برابر کلسیم بیشتر از شیر 3برابر آهن بیشتر از اسفناج 2برابر پتاسیم بیشتر از موز 8برابر امگا3بیشتر از ماهی دارد و برای لاغری و جلوگیری از ابتلا به دیابت نیز مؤثر است.