آب و شکر و گلوکز را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند بعد مستقیم روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شوند هر از گاهی خیلی آرام هم بزنید تا شکر حل شود . وقتی از لبه ها شروع به جوشیدن کرد حرلرت را خاموش کرده و شکلات خرد شده را بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود. خامه را با مفتول دستی بزنید تا روان شود سپس خانه رو به بقیه مواد اضافه کنید اگر میخواهید سس براق را به یک رنگ درست کنید بهترین زمان اصافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی حسابى با مواد مخلوط میشه. وقتی خامه و رنگ و اضافه کردید با بلندر به مدت 5 دقیقه خوب مواد و مخلوط کنید تا یکدست بشن 100گرم از ژلاتین سفت که درست کردیم را بصورت مکعب های کوچک کرده و به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا ژلاتین با گرمای مواد خودش حل بشه سپس با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه از صافی ردش کنید و درون کاسه ریخته و با کمک کاغذ روغنی کف روی ظرف را بگیرید مواد را در ظرف در دار وکیوم کرده و در یخچال حداقل 24 ساعت قرار دهید تا براقتر شود با دستور دوست عزیزم فاطیما جون🌹