0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه طرز تهیه پای پارافه لیمو

طرز تهیه پای پارافه لیمو
  • آب 3 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 1 لیوان
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی 3 لیوان
  • خامه شیرین 100 گرم
  • کیک اسفنجی یک لایه
  • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق مربا خوری
  • ژله لیمو 1 بسته

طرز تهیه پای پارافه لیمو دستور پخت

بستنی و خامه رو میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن (بستنی نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت) پودر ژله رو با 1لیوان آبجوش حل میکنیم و پودر ژلاتین و هم بن ماری کرده به پودر ژله اضافه میکنیم رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش و هم اضافه و مخلوط میکنیم میزاریم کمی از حرارت بیفته منتها سرد نشه که ببنده بعد کم کم به مخطوط بستنی و خامه اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا ژلاتین نبره . ته قالب کمربندی اول یه لایه کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و میزاریم و روش مواد پارافه رو میریزم و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره و بعد به سلیقه خودتون تزیین میکنید (من کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کردم)
زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم