خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه پای پارافه لیمو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • آب 3 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 1 لیوان
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی 3 لیوان
  • خامه شیرین 100 گرم
  • کیک اسفنجی یک لایه
  • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق مربا خوری
  • ژله لیمو 1 بسته
طرز تهیه پای پارافه لیمو
طرز تهیه پای پارافه لیمو دستور پخت

بستنی و خامه رو میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن (بستنی نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت) پودر ژله رو با 1لیوان آبجوش حل میکنیم و پودر ژلاتین و هم بن ماری کرده به پودر ژله اضافه میکنیم رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش و هم اضافه و مخلوط میکنیم میزاریم کمی از حرارت بیفته منتها سرد نشه که ببنده بعد کم کم به مخطوط بستنی و خامه اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا ژلاتین نبره . ته قالب کمربندی اول یه لایه کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و میزاریم و روش مواد پارافه رو میریزم و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره و بعد به سلیقه خودتون تزیین میکنید (من کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کردم)