بستنی و خامه رو میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن (بستنی نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت) پودر ژله رو با 1لیوان آبجوش حل میکنیم و پودر ژلاتین و هم بن ماری کرده به پودر ژله اضافه میکنیم رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش و هم اضافه و مخلوط میکنیم میزاریم کمی از حرارت بیفته منتها سرد نشه که ببنده بعد کم کم به مخطوط بستنی و خامه اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا ژلاتین نبره . ته قالب کمربندی اول یه لایه کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و میزاریم و روش مواد پارافه رو میریزم و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره و بعد به سلیقه خودتون تزیین میکنید (من کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کردم)