خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله بستنی مکعبی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • آب جوش 6 لیوان
  • آب سرد 2 لیوان
  • ژله آلوورا 1 بسته
  • بستنی وانیلی 4 تا 2/3 لیوان
  • ژله آلبالویی 1 بسته
  • ژله انبه 1 بسته
  • ژله بلوبری 1 بسته
  • ژله تمشک 1 بسته
  • ژله سیب ترش 1 بسته
طرز تهیه ژله بستنی مکعبی
دستور پخت ژله بستنی مکعبی

4 ژله ی انبه ، بلوبری ، تمشک و سیب ترش رو هر کدوم رو با یک لیوان آب جوش حل کردم (برای بهتر حل شدن میتونین بن ماری کنین) ژله رو گذاشتم خنک شد.دو سوم لیوان بستنی وانیلی به هر کدوم اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل ظرف پلاستیکی مسطح ریختم و گذاشتم که خوب ببنده بعد از بسته شدن ژله بستنی هارو مربعی برش زدم قالبمو (لوف) مقداری چرب کردم و ژله بستنی هارو چیدم توش . یک ژله آلوورا درست کردم (یک لیوان آب جوش + یک لیوان آب سرد ) و ریختم روی ژله بستنی ها و گذاشتم یخچال که خودشو بگیره بعد یک بسته ژله آلبالو رو با آب جوش حل کردم و دو سوم لیوان بستنی اضافه کردم.و گذاشتم خنک شه .بعد از خنک شدنش اون رو روی ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال. برای جدا کردن ژله از قالب ، دور ژله رو از قالب جدا کردم و به مدت فقط چند ثانیه توی آب گرم گذاشتم