خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ماوس آلبالو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل نوک قاشق مربا خوری
  • شکر 150 گرم
  • آب 1 پیمانه
  • پودر ژلاتین 20 گرم
  • آلبالو 800 گرم
  • خامه شیرین 500 گرم
طرز تهیه ماوس آلبالو
دستور پخت ماوس آلبالو

هسته آلبالو رو ازش جدا کرده و در مخلوط کن ریخته شکر و آب و بهش اضافه کنید و پوره کنید از صافی رد کنید و یه لیوان ازش بر دارید برای حل ژلاتین. پودر ژلاتین و بهمراه یه لیوان از آب البالو بزارید تا بن ماری بشه خامه رو هم با همزن کمی زده تا سبک بشه لازم نیست خوب فرم بگیره ژلاتین و اب آلبالو رو با هم مخلوط کرده و کم کم به خامه اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن اگر دوست دارین میتونین کمی رنگ خوراکى قرمز بهش اضافه کنید ولی من رنگ نریختم در اخر قالب و چرب کرده مواد موس و توش میریزیم میزاریم یخچال تا کاملاً ببنده