پودر ژلاتین رو با مقداری از آب آناناس بن ماری میکنیم تا شفاف بشه. شیر را روی حرارت گذاشته تا تقریبا به نقطه جوش برسه .زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. زرده هارو به شیر اضافه کرده و از روی حرارت برداشته مرتب هم میزنیم تا باهم مخلوط شوند وبعد خامه صبحانه رو اضافه کرده وهم میزنیم تا یکدست شود .سپس ژلاتین بن ماری شده رو هم میریزیم داخل مواد ودر آخر آب مابقی اناناس بهمراه تکه های اناناس که نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم کف قالب و چرب کرده و مواد کرم و توش میریزیم و میزاریم تا کاملا بسته شود.