خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله ابر و بادی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • وانیل نصف قاشق مرباخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه حدودا ۴۰۰گرم
  • پودر ژله آلبالو ۳ و نیم بسته
طرز تهیه ژله ابر و بادی
دستور پخت ژله ابر و بادی

(باید بگم که مواد اولیه بستگی به قالب و ظرف مورد نظر شما داره اما من براتون اندازه هایی که خودم استفاده کردم رو ذکر کردم) *طرز تهیه: برای درست کردن این ژله به سه عدد ظرف یک شکل با سه سایز مختلف احتیاج داریم. اول از همه ژله معمولی رو طبق دستورش آماده میکنیم حالا داخل ظرف کوچک به ارتفاع نصف ظرف و درون ظرف بزرگ به ضخامت دو یا سه سانت ژله می ریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا ببندند. سپس ظرف متوسط رو از آب و یخ پر می کنیم و دقیقا وسط ظرف بزرگ و روی ژله داخلش می گذاریم و دور ظرف رو دوباره از ژله پر میکنیم و داخل یخچال بهش استراحت میدیم تا کاملا ببنده. تو این مرحله یخ و آب درون ظرف متوسط رو خالی و از آبجوش پر می کنیم تا بتونیم اون رو از ژله دورش جدا کنیم. خب حالا میبینیم که ژله داخل ظرف بزرگ کاملا شکل کاسه به خودش گرفته👌 حالا با یک چاقو همونطور که در تصویر میبینید شکل های ابر مانند روی ژله داخل کاسه ایجاد و اون هارو تا حدودی خارج کنید. حالا نوبت درست کردن ژله خامه ای با همون رنگ ژله هست. اون رو درست کنید و دوباره به ضخامت سه سانت داخل ژله ی داخل ظرف بزرگ بریزید و منتظر باشید تا نیم بند شه. تو این فاصله ژله ژله ساده ای رو که در ابتدا داخل ظرف کوچک تر ریخته بودیم رو به وسیله آب جوش از ظرفش جدا کنید و داخل کاسه بزرگ روی ژله خامه ای بگذارید و اطراف و روش رو دوباره از ژله خامه ای پر کنید. در پایان ژله رو از ظرف خارج کنید.