اول از همه شکر رو با یک چهارم آب روی حرارت بگذارید و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شه و کم کم به کارامل تبدیل و قهوه ای رنگ شه،فقط مواظب باشید تا نسوزه،حالا یک پاکت خامه رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا مایه غلیظ کاراملی شه. بعد از اون سه لیوان شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد در اثر حرارت یک دست شه. مواد رو از رو حرارت بردارید و بقیه خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین رو روی نصف استکان آب بپاشید و وقتی اسفنجی شد به روش بنماری کنید و به مواد اضافه کنید. حالا دسر رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و حداقل 3ساعت بهش اجازه بدید تا درون یخچال بمونه.