کیک سیب ، یک کیک لطیف و وفوق العاده خوشمزه است که اگر با دارچین و مغزها تهیه شود طعم خاص و فوق العاده ای خواهد داشت . می توان این کیک را در هر فصلی تهیه کرد .
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک نمایید .
کره و روغن را با شکر هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
وانیل و ماست را نیز اضافه کنید.
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه و با دور کند همزن بزنید.
مواد را در داخل قالب 20*30 یا گرد 23 سانتی بریزید.
سیب ها رابرش زده و روی مواد بچینید .
سپس روی سیب ها کمی شکر و دارچین بپاشید .
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید.
نکته 1 : فر را 15 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید .
نکته 2 : تخم مرغ ها و کره به دمای محیط رسیده باشند و 15 دقیقه قبل از شروع آماده سازی از یخچال خارج گردد .
نکته 3 : دمای فرها متفاوت است برای اینکه متوجه شوید کیک آماده است 40 دقیقه بعد از پخت با خلال دندان کیک را امتحان نمایید .اگر خلال دندان را در کیک فرو بردید و از مواد کیک به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکیند .
نکته 5 : سیب زرد یا قرمز یا گلاب می توانند جز انتخاب های شما باشند ، فقط سیب ها سفت باشند و پوک نباشند .
نکته 6 : اگر روی کیک طلایی نشد ، بعد از پخت کیک می توانید گریل را روشن کنید تا رنگ آن طلایی شود .
نکته 7 : اگر مایع کیک بیش از اندازه همزده شود و یا تخم مرغ خیلی کوچک باشد انسجام کیک کم میشود و موقع برش خرد میشود.