خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بی بی با گاناش :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: پریسا راهرو
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر 1.5 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • آب جوش نصف پیمانه
  • خامه صبحانه 50 گرم
  • شکلات تخته ای 50 گرم
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
  • پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
طرز تهیه کیک بی بی با گاناش
دستور پخت کیک بی بی با گاناش

کیک شکلاتی بی بی یکی از کیک های بسیار خوشمزه و معروف در جهان می باشد . خیلی ساده ، خودتان در منزل می توانید این کیک خوشمزه را درست کنید . از آنجا که این کیک شکلاتی می باشد به پودر کاکائو نیاز داریم که بهتر است آن را با کیفیت بالا تهیه کنید .

طرز تهیه گاناش :

روش اول :

خامه صبحانه و شکلات تخته ای را به میزان مساوی داشته باشین مثلا پنجاه گرم خامه پنجاه گرم شکلات .

حالا خامه را روی حرارت قرار دهید تا اب شود.

شکلات را به آن اضافه کنید نگذارید بجوشد فقط در حد آب شدن باشد .

روش دوم :

یا میتونید یک کاسه آب روی حرارت قرار دهید وخامه وشکلات را در کاسه دیگر بریزید و این کاسه رو داخل کاسه آب روی حرارت قرار دهید تا به صورت بن ماری اب شود.

 

نکته : هرچقدر میزان خامه بیشتر باشد سس رقیقتر می شود و هرچه میزان شکلات بیشتر باشه سس سفتر می شود .اگه هر دو هم اندازه باشن یه سس نرمال رو داریم .

 

طرز تهیه کیک بی بی:

ابتدا مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر است را با یکدیگر در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

فر را روشن کنید و در دمای 170 درجه قرار دهید تا گرم شود.

وسط مواد خشک را در داخل کاسه گود کنید و شیر ,روغن مایع , تخم مرغ ها و وانیل را به آن اضافه کنید .

همزن را با دور کند روشن کنید و حدود دو دقیقه مواد را هم بزنید.

هم زمان با هم زدن آب جوش را هم به تدریج به آن اضافه کنید.

مواد را خوب هم زده و در قالب بریزید و در فر قرار دهید.

 

نکته 1 : اگر مایع به دست اومده به نظرتان رقیق است نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمی آید.این کیک‌برای خامه کشی مناسب نیست چون ترد است وخورد می شود.

نکته 2 : ابتدا روغن مایع را اضافه کنین و کمی با همزن بزنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنین .

نکته 3 : تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن برای این منظور نیم ساعت قبل از شروع کار تخم مرغ ها رو از یخچال خارج کنین .

نکته 4 : اگر کیک به اندازه کافی پف نکرد می توان یک از علل زیر را بررسی کرد :

اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است) 

میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است. 

دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. 

هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است. 

کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.

بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است. 

میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است. 

اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است. 

قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.