کیک خیس ، یکی از پرطرفدارترین نوع کیک ها در کشور ترکیه است ، کیک های خیس نوعی از کیک هستند که بعد از پخت با سسى که از خود موادش درست شده، پوشانده و سرو می شوند. این ن.ع کیک به دلیل داشتن بافتی نرم تر از کیک های معمولی وقتی در دهان گذاشته می شود ، آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. در این قسمت، آموزش یک کیک خیس آلبالویی فوق العاده خوشمزه و جدید را همراه با نکات فراوان خواهیم داشت .این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد.
فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.
شکر و روغن مایع و شربت را در یک ظرفی خوب هم بزنید و یک لیوان از مواد را کنار بگذارید تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده شود.
آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل را به باقی مانده مواد اضافه کنید .
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب با همزن بزنید.
مواد را داخل یک ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بگذارید تا 45 دقیقه بپزد .
گریل رو روشن کنید تا کمی روی کیک سرخ شود.
کیک را داغ داغ بیرون بیاورید و برش دهید.
سس از قبل آماده شده را روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
نکته 1 : برای نفوذ بیشتر سس در کیک می توانید با خلال دندان تعدادی سوراخ روی سطح کیک ایجاد کنید و بعد سس را روی آن بریزید.
نکته 2 : تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط شوند .
نکته 3 : آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنین .
نکته 4 : 20 دقیقه اول پخت ، در فر را باز نکنین .
نکته 5 : بعد از 30 دقیقه از پخت کیک ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده اگر مواد کیک به آن نچسبید ، یعنی اینکه کیک پخته و آماده هست .
نکنه 6 : قالب را تا نیمه با مواد پر کنید، اگر بیشتر از نیمه پر کردید بهتر است ولی اگر کمتر از نیمه پر شود، کیک پف نمی کند.
نکته 7 : کناره های قالب را تا بالا چرب کنید تا کیک بتواند پف کند و بالا بیاید.