0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک خیس آلبالویی

طرز تهیه کیک خیس آلبالویی
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1.8 قاشق چایخوری
  • شکر 1.5 پیمانه
  • روغن 1.5 پیمانه
  • سن ایچ آلبالویی 1.5 پیمانه

کیک خیس آلبالویی دستور پخت

کیک خیس ، یکی از پرطرفدارترین نوع کیک ها در کشور ترکیه است ، کیک های خیس نوعی از کیک هستند که بعد از پخت با سسى که از خود موادش درست شده، پوشانده و سرو می شوند. این ن.ع کیک به دلیل داشتن بافتی نرم تر از کیک های معمولی وقتی در دهان گذاشته می شود ، آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. در این قسمت، آموزش یک کیک خیس آلبالویی فوق العاده خوشمزه و جدید را همراه با نکات فراوان خواهیم داشت .این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد.

 

فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.

شکر و روغن مایع و شربت را در یک ظرفی خوب هم بزنید و یک لیوان از مواد را کنار بگذارید تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل را به باقی مانده مواد اضافه کنید .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب با همزن بزنید.

مواد را داخل یک ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بگذارید تا 45 دقیقه بپزد .

گریل رو روشن کنید تا کمی روی کیک سرخ شود.

کیک را داغ داغ بیرون بیاورید و برش دهید.

سس از قبل آماده شده را روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.

 

نکته 1 : برای نفوذ بیشتر سس در کیک می توانید با خلال دندان تعدادی سوراخ روی سطح کیک ایجاد کنید و بعد سس را روی آن بریزید.

نکته 2 : تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط شوند .

نکته 3 : آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنین .

نکته 4 : 20 دقیقه اول پخت ، در فر را باز نکنین .

نکته 5 : بعد از 30 دقیقه از پخت کیک ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده اگر مواد کیک به آن نچسبید ، یعنی اینکه کیک پخته و آماده هست .

نکنه 6 : قالب را تا نیمه با مواد پر کنید، اگر بیشتر از نیمه پر کردید بهتر است ولی اگر کمتر از نیمه پر شود، کیک پف نمی کند.

نکته 7 : کناره های قالب را تا بالا چرب کنید تا کیک بتواند پف کند و بالا بیاید.

 

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور