خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خیس آلبالویی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: پریسا راهرو
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (4)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1.8 قاشق چایخوری
  • شکر 1.5 پیمانه
  • روغن 1.5 پیمانه
  • سن ایچ آلبالویی 1.5 پیمانه
طرز تهیه کیک خیس آلبالویی
دستور پخت کیک خیس آلبالویی

کیک خیس ، یکی از پرطرفدارترین نوع کیک ها در کشور ترکیه است ، کیک های خیس نوعی از کیک هستند که بعد از پخت با سسى که از خود موادش درست شده، پوشانده و سرو می شوند. این ن.ع کیک به دلیل داشتن بافتی نرم تر از کیک های معمولی وقتی در دهان گذاشته می شود ، آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. در این قسمت، آموزش یک کیک خیس آلبالویی فوق العاده خوشمزه و جدید را همراه با نکات فراوان خواهیم داشت .این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد.

 

فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.

شکر و روغن مایع و شربت را در یک ظرفی خوب هم بزنید و یک لیوان از مواد را کنار بگذارید تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل را به باقی مانده مواد اضافه کنید .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب با همزن بزنید.

مواد را داخل یک ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بگذارید تا 45 دقیقه بپزد .

گریل رو روشن کنید تا کمی روی کیک سرخ شود.

کیک را داغ داغ بیرون بیاورید و برش دهید.

سس از قبل آماده شده را روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.

 

نکته 1 : برای نفوذ بیشتر سس در کیک می توانید با خلال دندان تعدادی سوراخ روی سطح کیک ایجاد کنید و بعد سس را روی آن بریزید.

نکته 2 : تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط شوند .

نکته 3 : آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنین .

نکته 4 : 20 دقیقه اول پخت ، در فر را باز نکنین .

نکته 5 : بعد از 30 دقیقه از پخت کیک ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده اگر مواد کیک به آن نچسبید ، یعنی اینکه کیک پخته و آماده هست .

نکنه 6 : قالب را تا نیمه با مواد پر کنید، اگر بیشتر از نیمه پر کردید بهتر است ولی اگر کمتر از نیمه پر شود، کیک پف نمی کند.

نکته 7 : کناره های قالب را تا بالا چرب کنید تا کیک بتواند پف کند و بالا بیاید.