زرده و سفیده را جدا کنید .
سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد .
سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال.
زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود .
روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید .
شیر را اضافه و مخلوط کنید .
آردی که با بکینگ پودر دو سه بار الک شده را کم کم اضافه کرده و آرام هم بزنید (بدون استفاده از همزن) .
در آخر سفیده را اضافه کرده و در یک جهت هم بزنید تا با مواد مخلوط شود .
مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .