1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 2 پیمانه |
3 | بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
4 | وانیل | به مقدار بسیار کم |
5 | شکر | 1 پیمانه |
6 | شیر | 1 پیمانه |
7 | روغن | 2/3 پیمانه |
8 | پوست پرتقال رنده شده | در صورت تمایل کمی |
زرده و سفیده را جدا کنید .
سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد .
سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال.
زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود .
روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید .
شیر را اضافه و مخلوط کنید .
آردی که با بکینگ پودر دو سه بار الک شده را کم کم اضافه کرده و آرام هم بزنید (بدون استفاده از همزن) .
در آخر سفیده را اضافه کرده و در یک جهت هم بزنید تا با مواد مخلوط شود .
مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .
لطفا در مقابل پیمانه گرم هم بنویسید چون ممکنه پیمانه من اندازه پیمانه شما نباشه... کلا با گرم هم بنویسید خوبه ممنون میشم...