طرز تهیه کیک شیر اسفنجی

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1878

نوشته شده توسط : استاد پریسا راهرو

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک شیر اسفنجی

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 پیمانه
3 بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
4 وانیل به مقدار بسیار کم
5 شکر 1 پیمانه
6 شیر 1 پیمانه
7 روغن 2/3 پیمانه
8 پوست پرتقال رنده شده در صورت تمایل کمی

زرده و سفیده را جدا کنید .

سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد .

سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال.

زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود .

روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید .

شیر را اضافه و مخلوط کنید .

آردی که با بکینگ پودر دو سه بار الک شده را کم کم اضافه کرده و آرام هم بزنید (بدون استفاده از همزن) .

در آخر سفیده را اضافه کرده و در یک جهت هم بزنید تا با مواد مخلوط شود .

مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .

 

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک شیر اسفنجی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

2 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند