خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیر اسفنجی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: پریسا راهرو
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل به مقدار بسیار کم
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن 2/3 پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده در صورت تمایل کمی
طرز تهیه طرز تهیه کیک شیر اسفنجی
دستور پخت کیک شیر اسفنجی

زرده و سفیده را جدا کنید .

سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد .

سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال.

زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود .

روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید .

شیر را اضافه و مخلوط کنید .

آردی که با بکینگ پودر دو سه بار الک شده را کم کم اضافه کرده و آرام هم بزنید (بدون استفاده از همزن) .

در آخر سفیده را اضافه کرده و در یک جهت هم بزنید تا با مواد مخلوط شود .

مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .