خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله بته جقه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شیر 1 پیمانه
  • آب جوش 2 پیمانه
  • رنگ خوراکی نوک سر سوزن
  • ژله آلوورا 1 بسته
  • ژله انار 1 بسته
طرز تهیه ژله بته جقه
دستور پخت ژله بته جقه

ژله انار را با آب جوش حل کنید . نوک سوزن رنگ خوراکی به آن اضافه کنید زمانی که خنک شد شیر را اضافه کنید . سپس کمی از مواد را برداشته و در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید(جهت استفاده برای تزئین). ماباقی را در قالب بریزید تا خودش را بگیرد. سپس ژله آلوئه ورا را با آب جوش حل کنید.سپس بعد از خنک شدن شیر را اضافه کنید و روی ژله قبلی در داخل قالب بریزید. به همین ترتیب تا قالب پر شود. سپس بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید.همانطور ک میبینید وسطش خالی مانده است با قالب قلبی شکل آن موادی را که در موراحل اول در یخچال گذاشته شده بود را قالب زده و روی ژله قرار دهید و در انتها ژله آلوئه ورا را رویش بریزید. *نکته:هر چقدر شیر بیشتر باشد کمرنگتر میشود پس اگه میخوایید پررنگ بماند شیر را کمتر بریزید.