خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پان اسپانیا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • موز به میزان دلخواه
  • شیر 4 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • خامه 100 گرم
  • گردو خورد شده 1/2 پیمانه
  • بیسکوییت 1-2 بسته
  • آرد سفید 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پان اسپانیا
دستور پخت پان اسپانیا

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.تا کرم رنگ شود. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.حواستون باشه ته نگیره تند تند هم بزنید در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم ودر صورت دلخواه موز یا شکلات چیپسی و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم. همینطور لایه ها را تا چند طبقه ادامه دهید هر چه ارتفاع این دسر بیشتر باشد از لحاظ کیفیت بهتر است در آخر روی بیسکویت ها را تزئین کنید و روی آن را سلفون بکشید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته تا مزه کرم به خورد بیسکویت ها برود. این دسر هرچی بیشتر تو یخچال بماند خوشمزه تر میشود .