خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پاناکوتا شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 1/2پیمانه کمتر
  • شیر 2 لیوان
  • خامه 1/2لیوان
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پر
  • شکلات تخته ای 50 گرم
  • پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
دستور پخت پاناکوتا شکلاتی

ابتدا نصف لیوان از شیر سرد را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، وقتی اسفنجی شد؛ کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ،مقدار شکر را تا یک چهارم پیمانه میتوانید کم کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید تا نجوشد و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.