خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پنکیک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 1/3 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/3 قاشق مربا خوری
  • شکر 3 قاشق غذا خوری
  • شیر 1/3 لیوان
  • خامه 1 قاشق غذا خوری
  • شکلات تخته ای مقداری
طرز تهیه پنکیک
دستور پخت پنکیک

تخم مرغ و وانیل و شکر و با هم زن زدم تا کشدار بشه..بعد خامه و شیر رو اضافه کردم و زدم دوباره و بعدش آرد و پکینگ پودرو روش الک کردم و و با دور کند همزن چند ثانیه زدم .. ماهیتابه مو با فرچه چرب کردم و از مواد دو قاشق روی ریختم و سرخشون کردم. لا به لاش کاکائو آب شده زدم...و در آخر تزیین کردم.. میتونید اصلا ماهیتابه رو چرب نکنید. چون خامه داره و نمیچسبه. *شعله گاز کم باشه تا پنکیک پف کنه. زمانی که روش حباب ها ترکید و دون دون شد یعنی زیرش سرخ شده باید برش گردونید.