تخم مرغ و وانیل و شکر و با هم زن زدم تا کشدار بشه..بعد خامه و شیر رو اضافه کردم و زدم دوباره و بعدش آرد و پکینگ پودرو روش الک کردم و و با دور کند همزن چند ثانیه زدم .. ماهیتابه مو با فرچه چرب کردم و از مواد دو قاشق روی ریختم و سرخشون کردم. لا به لاش کاکائو آب شده زدم...و در آخر تزیین کردم.. میتونید اصلا ماهیتابه رو چرب نکنید. چون خامه داره و نمیچسبه. *شعله گاز کم باشه تا پنکیک پف کنه. زمانی که روش حباب ها ترکید و دون دون شد یعنی زیرش سرخ شده باید برش گردونید.