همیشه بین دوراهیه درست کردن ژله بستنی و ژله خامه ای موندم🤔 چون ژله خامه ای سنگینه و ژله بستنی خیلی شیرین! این دفعه تصمیم گرفتم ترکیبی درستشون کنم☺️ به این شکل که یک بسته پودر ژله با یک لیوان آب جوش بنماری کردم بعد بهش نصف لیوان بستنی به دمای محیط رسیده اضافه کردم و خوب هم زدم بعد نصف پاکت خامه صبحانه رو خوب زدم و به بقیه مایع ژله اضافه کردم و چون بستنی هم وانیل و هم شکر رو به اندازه کافی داره دیگه نیازی به شکر و وانیل اضافی نیست. ژله رو داخل قالب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش رو خوب بگیره. ☺️ژله خوشمزه تون نوش جانتون