شیر را به همراه نصف میزان شکر روی حرارت ملایم گذاشته تا به نقطه جوش برسد . ژلاتین را شفاف می کنیم . زرده ها را با مابقی شکر و وانیل با هم زن آنقدر می زنیم تا کرم مانند شود سپس شیر جوشان را کم کم به زرده ها اضافه کرده و مرتب آن را هم می زنیم بعد که از داغی افتاد ژلاتین شفاف شده را اضافه می کنیم . ژله آلبالو و آناناس را هر کدام را با یک لیوان آب جوش شفاف می کنیم . ترکیب شیر و تخم مرغ را نصف کرده و به نصف ترکیب شیر و تخم مرغ ژله آلبالوی شفاف شده و به نصف دیگر ترکیب شیر و تخم مرغ ژله آناناس شفاف شده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. قالب مورد دلخواه را با روغن مایع چرب کرده و اول ترکیب آلبالویی را ریخته و درون یخچال گذاشته تا نیم بند شود و بعد ترکیب آناناسی را روی آن ریخته و این کار را تکرار کرده تا همه مواد تمام شود . بعد به مدت 8 ساعت درون یخچال گذاشته تا کامل ببندد و بعد درون ظرف مورد نظر برگردانده و به دلخواه دکور میکنیم و سرو می کنیم