خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر کندوی عسل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر 3 پیمانه
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
  • عسل 4 قاشق غذا خوری
  • شکلات 200 گرم
طرز تهیه دسر کندوی عسل
دستور پخت دسر کندوی عسل

پودر ژلاتین را روی 1لیوان شیر سرد پاشیده تا اسفنجی شود،بن ماری کنید،( روی بخار کتری) خامه و عسل را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا خامه اب شده و عسل حل شود،سپس مابقی شیر را کم کم ،افزوده ،کاملا مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود،ژلاتین حل شده را افزوده،و زعفران و یا وانیل را اضافه کرده و روی حرارت ملایم نگه می داریم،کاملا حل شد این دسر آماده شده میتوان در قالب کندوی زنبور عسل ریخت و در یخچال ،ب مدت 3 تا 4ساعت قرار داد، آنرا در ظرف سرو بر گردانده و روی انرا با رنگ غذا رنگ کرد، یا اینکه شکلات سفید را به رنگهای مختلف دراورده و ابتدا در قالب کندو ریخت نیم ساعت در فریزر قرار دهید و سپس و روی شکلات ها ، دسر ولرم را بریزید،و ب مدت شب تا صبح در یخچال قرار دهید