خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر پاناکوتا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شیر 1/2 پیمانه
  • زعفران غلیظ دم کرده کمی
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا
دستور پخت دسر پاناکوتا

این دسر پاناکوتا یک کرم هست که همراه با ژله، خوشمزه تر هست.پیشنهادم اینه واسه میهمونیا دسر و درسش کنید و لذتش ببرید .عزیزان ببینید دستورشم خیلی آسونه. پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید چند دقیقه بمونه تا حالت اسفنجی شه. خامه و عسل و روی بخار آب مخلوط کرده و ژلاتین اسفنجی شده را بن ماری کنید و با خامه و عسل همه را روی بخار آب بن ماری کنید تا یکدست بشه و کمی خنک شد .روی ژله توت فرنگی یا انار که در قالب قبلا درسش کردیم، میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد.