خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رول بادام و دارچین :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 5 قاشق غذا خوری
  • دارچین 3 قاشق غذا خوری
  • پودر بادام خام ١ پيمانه
  • خمیر هزارلا 1 بسته
طرز تهیه رول بادام و دارچین
دستور پخت رول بادام و دارچین

خمیر را روى سطح کار کاملاً باز کرده با چاقو از بالا به پایین برشهاى نوارى سه سانتیمترى بزنین بعد بادام ، دارچین و شکر را که با هم مخلوط کردین روى سطح خمیر بپاشین بصورتیکه کناره ها خالى بماند ، هر کدام از نوارها را رول کرده و از پهنا روى کاغذ روغنى داخل سینى فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر 189 درجه در حدى که خمیر طلایى بشه قرار بدین ..