خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر پلمبیر آناناسی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آناناس خرد شده کمی
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 4 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • بستنی وانیلی3 پیمانه
  • خامه 200 گرم
  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آب کمپوت آناناس 1/4 پیمانه
  • اسانس آناناس 3 قطره
طرز تهیه دسر پلمبیر آناناسی
دستور پخت دسر پلمبیر آناناسی

نکته مهم میتوان ب جای آناناس از کمپوت موهای استوایی استفاده کرد طعمش 1000 برابر خوشمزه تر میشود ولی هزینه دسر بالا میرود😊 زرده وسفیده را جدا میکنیم وزرده و شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم . واینقدر این مخلوط را میزنیم تا بصورت کشدار وسفید دربیاد.10 دقیقه کافیست.روی بخار آب حتما دو دقیقه با درجه تند هم زن میزنیم.سپس از بخار آب برداشته و ژلاتین بن ماری شده با آب کمپوت آناناس را میافزاییم. و کمی میزنیم. در ظرف تمیز و خشک سفیده ها را کمی میزنیم تا از لختگی دربیاد وکمی نمک را اضافه میکنیم. سفیده ها را میزنیم تا فرم بگیرد و وقتی کاسه را واژگون میکنیم از کاسه نریزد. بعد خامه فرم گرفته قنادی را به زرده زده شده اضافه میکنیم. در آخر سفیده را به مخلوط بالا اضافه میکنیم ولی وقتی سفیده و بستنی تقریبا اب شده را را به مخلوط اضافه میکنیم باید با لیسک آروم بصورت دورانی هم بزنیم تا پفش نخوابد. در آخر آناناس یا میوهای استوایی بسیار ریز خرد شده و کمی مغز گردوی بدون پوست یا شکلات چیپسی افزوده و با لیسک هم بزنید در قالب موردنظرتون سلفون بیندازید و کف قالب کمی بدلخواه مغز پسته ریخته؛ مواد را در آن ریخته و روی آنرا سلفون پیچیده و در فریزر قرار دهید تا بسته شود. حدودا 5 تا 6 ساعت طول میکشد حتی شما میتوانید از 2روز قبل هم این دسر را آماده کنید درصورتیکه روی مواد را با سلفون بپوشونید البته این دسر را بصورت تک نفره هم می توان سروکرد