1-کف قالب گرد کمر بندى 20 سانت را کاغذ روغنى بگذارید. 2- 200 گرم بیسکوئیت ساده را با 80 گرم کره ذوب شده مخلوط و آنرا کف قالب به استثناء نیم سانت از دور پرس کنید. 3-بیسکوئیت لیدى فینگر را دور قالب به دقت بچینید(یک بسته کافیست). 4-یک ونیم ق س پودر ژلاتین را روى نصف پ آب سرد بصورت پودرى پاشیده، روى بخار آب قرار دهید تا ذوب وشفاف شود. 5-پنج عدد زرده تخم مرغ را با 100 گرم شکر،کمى وانیل و یک ونیم تا دو ق س آرد سفید حسابى با همزن بزنید. 6- 500 گرم شیر را جوشانده،خیلى آهسته به مایه فوق افزوده روى حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود-کمى اجازه دهید از حرارت بیفتد. 7- ژلاتین ذوب شده را به مواد فوق اضافه کرده،هم بزنید وبگذارید کمى خنک شود. 8- پس از اینکه خنک شد، آنرا با 500 گرم خامه فرم گرفته،با استفاده از لیسک به آرامى مخلوط کنید. 9- نیمى از مواد را روى بیسکوئیت ریخته،یک ردیف توت فرنگى روى آن چیده مقدارى کرم روى آن ریخته،دوباره یک ردیف توت فرنگى یا کمپوت هلو(یا هر کمپوتى که دوست دارید)چیده و باقیمانده کرم را روى آن بریزید. 10-شارلوت را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد موقع سرو کمربند قالب را باز کنید وبه ظرف مورد نظر منتقل کنید. روى شارلوت را بدلخواه با توت فرنگى تزئین کنید و روى توت فرنگى ها را کمى ژله بریزید. شارلوت یک دسر سلطنتی فرانسه هست و در مراسم های رسمی استفاده میشود