اگر اهل گیلان باشید باید بسیار زیاد اسکمو را تست کرده باشید و بسیار در رشت نیز معروف است اسکمو یک نوع دسر است که بسیار پرطرفدار در شمال ایران است اما بسیاری نیز اعتقاد دارند که ممکن است اسکمو های بیرون غیربهداشتی تهیه شود برای همین سعی می کنند اسکمو را در منزل تهیه کنند اسکمو از آن دست دسر های است که اگر در خانه و با اصول نیز تهیه شود به مراتب خوشمزه تر از اسکمو های بیرون خواهد شد. اما نکاتی در تهیه یک اسکمو خوشمزه هست که در این پست سعی کردم مهم ترین آن ها را برای شما بگم تا در منزل بتوانید آن را تهیه و از خوردن آن نیز لذت کافی را ببرید. اما نکته اصلی مهمی که در همین ابتدا باید بیان کنیم این است که اسکمو از میوه های مخصوص تابستان مثل آلو ، آلبالو، گیلاس، اخته ، آلوچه، آلوزرد، قیصی، آلوقرمز، تمشک نیز تهیه می شود و می توانید یکی یا دوتا از آن ها را باهم ترکیب کرده یا بصورت جداگانه هرکدام را نیز تهیه کنید. در کل روش تهیه آن بصورت زیر خواهد بود. مواد لازم برای تهیه اسکمو تابستونه خوشمزه به انتخاب خود از میوه های که در بالا گفته شد را انتخاب کنید به همراه نمک و گلپر و شکر به مقدار لازم همچنین آب هم به مقدار لازم نیاز است. طرز تهیه اسکمو تابستونه خوشمزه برای تهیه اسکمو رشت میوه های یا میوه تابستانی که انتخاب کردید را میریزین توی قابلمه ، روش آب میریزید یه کم نمک و شکر و اگه میوه ترش بود مثل آلبالو اخته و آلوچه یکم گلپر هم میریزید میزان این چاشنی هاش سلیقه ایه،یکی ترش دوس داره، یکی ملس. در مرحله بعد درشو میذارید و اجازه میدید حدود نیم ساعت بپزه، در حدی که وقتی با قاشق میزنید روی میوه ها له بشن. اگه دوست داشتید قبلش هسته هاشو جدا کنید ،میتونید با هسته بزارید چون هسته هاش هم بخشی از وجود اسکموست و در آخر توی آبکش میریزید و آبش رو جدا میکنید،میوه ها رو یه کم با پشت قاشق له میکنید و قاطی آبش میکنید و در لیوان ریخته با یک چوب بستنی راهی فریزر کنید یا از قالب های پلاستیکی استفاده میکنید بعد از یخ بستن از لیوان جدا کنید و میل کنید. نکته کلیدی دیگری که بسیار مهم است میوه تابستانی که انتخاب می کنید سعی کنید درجه یک باشد و همچنین خوب آن را شسته تا خوب تمیز شود تا برایتان مشکلی پیش نیاید.