خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت برج پنکیک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1.5 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 2 قاشق غذا خوری
  • شیر 1 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • توت فرنگی به میزان لازم
  • سس شکلات به میزان لازم
طرز تهیه برج پنکیک
برج پنکیک دستور پخت

ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا لطیف و کرم رنگ شده و شکر کاملا داخل تخم مرغ حل بشه. بعد وانیل رو هم اضافه کرده و باز کمی هم میزنیم شیر و کره نرم شده که به دمای فضای اتاق رسیده رو هم اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط بشن.بیکینگ پودر و آرد رو با هم الک کرده به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.از مخلوط یه قاشق پر برداشته و داخل ماهیتابه نچسب که کفشو با مقداری کره چرب کردیم و رو حرارت داغ شده میریزیم فقط زیاد نباید ضخیم باشه.وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کردن یکم خودشون رو گرفتن برشون میگردونیم اجازه میدیم تا پشت پنکیک هم مثل روشون طلایی بشه و کاملا بپزن حالا پنکیک ما آماده اس و روش سس شکلات و مقداری توت فرنگی میریزیم و میل میکنیم. امیدوارم خوشتون اومده باشه😊😉