ابتدا بیسکوئیت رو داخل غذاساز پودر می کنیم و کره ذوب شده رو بهش اضافه می کنیم، سپس اون ها رو به خوبی مخلوط می کنیم و کف قالب با فشار پشت قاشق به صورت یکنواخت پخشش می کنیم تا حسابی منسجم بشه.قالب رو داخل یخچال قرار می دیم و می ریم سراغ تهیه فیلینگ پنیری. تو این مرحله اول باید ژلاتین رو حاضر کنیم. به این صورت که پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب رو بخار آب گذاشته و بعد اون رو به صورت بن ماری یا داخل مایکروویو کاملاً حل می کنیم تا شفاف و بی رنگ بشه. سپس اجازه می دیم تا از حرارت بیفته.و موز پوره شده رو بهش اضافه میکنیم.تو این زمان پنیر رو همراه با خامه به وسیله همزن می زنیم تا یکنواخت بشه.سپس شکر رو اضافه میکنیم و به همزدن ادامه می دیم تا دونه های شکر به خوبی حل بشه و مخلوط یکدستی داشته باشیم.بعد از اینکه شکر به خوبی مخلوط شد،.با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم می زنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم.و نهایتاً ژلاتین رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم(نصفی از مخلوط موز و ژلاتین رو برای کاور روش نگه دارید) حالا قالب رو از یخچال بیرون میاریم و بعد مخلوط رو داخل قالب ریخته و به صورت یکنواخت پخشش می کنیم.مجدداً قالب رو داخل یخچال قرار می دیم و حداقل 5 ساعت زمان میدیم. سپس قالب رو خارج کرده و با نوک یک چاقوی نازک و تیز دیواره های چیز کیک رو از قالب جدا می کنیم.چیزکیکمون آماده است. برای روکش روش میتونیداز خامه یا شکلات هم استفاده کنید و برای تزئین از توت فرنگی و پودر پسته یا هر چیز دیگری میتونید هر جور میپسندید تزئین کنید. نکته:میتونید برای شفاف تر بودن ژلاتین روی کیک از اسانس موز استفاده کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید💕😉