خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کرم نارگیل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل 1/3 قاشق چای خوری
  • شکر 1/2 لیوان
  • شیر 2 لیوان
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
  • خامه زده شده 150 گرم
  • پودر ژلاتین 4 قاشق مرباخوری
  • پودر نارگیل 1 لیوان
طرز تهیه کرم نارگیل
دستور پخت کرم نارگیل

پودر ژلاتین را شفاف می کنیم. شیر را به همراه نصف شکر درون یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود. زرده تخم مرغ را با وانیل و بقیه شکر را با هم زن خوب زده تا کرم رنگ و سفت شود و بعد شیر از داغی افتاده را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم بعد ژلاتین شفاف شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و می گذاریم تا مواد ولرم شود بعد به خامه زده شده اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و بعد آن را نیم بند کرده و پودر نارگیل را اضافه کرده و درون قالب آماده شده ریخته و به مدت 8 ساعت درون یخچال می‌گذاریم. در صورت تمایل این دسر را 2 رنگ تهیه کرد .به نیمی از مواد زعفران آب زده غلیظ اضافه می‌کنیم.