پودر ژلاتین را شفاف می کنیم. شیر را به همراه نصف شکر درون یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود. زرده تخم مرغ را با وانیل و بقیه شکر را با هم زن خوب زده تا کرم رنگ و سفت شود و بعد شیر از داغی افتاده را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم بعد ژلاتین شفاف شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و می گذاریم تا مواد ولرم شود بعد به خامه زده شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و بعد آن را نیم بند کرده و پودر نارگیل را اضافه کرده و درون قالب آماده شده ریخته و به مدت 8 ساعت درون یخچال میگذاریم. در صورت تمایل این دسر را 2 رنگ تهیه کرد .به نیمی از مواد زعفران آب زده غلیظ اضافه میکنیم.