خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تارت میوه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • آرد 200 گرم
  • پودرقند 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • شیر 4 قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره آب شده 50 گرم
طرز تهیه تارت میوه ای
تارت میوه ای دستور پخت

فر را 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.خمیر را به قالب های تارت بزرگ و یا قالب های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالب ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارت های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوه های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت از بریلو و یا ژله نیم بند شده برای حذف طراوت میوه ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت ها را تزیین نمایید