0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه تارت میوه ای

طرز تهیه تارت میوه ای
  • آرد 200 گرم
  • پودرقند 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • شیر 4 قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره آب شده 50 گرم

تارت میوه ای دستور پخت

فر را 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.خمیر را به قالب های تارت بزرگ و یا قالب های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالب ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارت های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوه های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت از بریلو و یا ژله نیم بند شده برای حذف طراوت میوه ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت ها را تزیین نمایید
زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم