ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه میکنیم... آهک را با دو لیتر آب مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ته نشین شود... بعد آب را روی کدو ها میریزیم نذارید آهکهای ته نشین شده روی کدو بریزه... به مدت 24 ساعت کدو را به حال خود بگذارید... بعد از این مدت کدو حلوایی را از آب خارج کرده و با آب سرد چند بار قشنگ میشوریم... کدو را آبکش کرده و با شکر و آب میگذاریم بپزد... کف روی آنرا میگیریم... گلاب و هل را اضافه میکنیم و وقتی کدوها بلوری شد مربای ما آماده است... نوش جان😋🎃