خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه چیز کیک ژاپنی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 30 گرم
  • نشاسته ذرت 10 گرم
  • شکر 70 گرم
  • شیر 50 میلی لیتر
  • کره 25 گرم
  • آبلیمو 1 ق
  • پنیر ماسکارپونه 125 گرم
طرز تهیه چیزکیک ژاپنی
دستور پخت طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

پنیر را با پشت چنگال له میکنیم و با شیر و کره مخلوط میکنیم... مخلوط پنیر و کره و شیر را روی حرارت غیر مستقیم به صورت بنماری میگذاریم تا کره آب شود... مخلوط را صاف و یکدست میکنیم، میگذاریم سرد شود... آرد و نشاسته را روی مواد الک کرده... با چنگال مواد را هم میزنیم... زرده و سفیده را جدا میکنیم... سفیده را با دور تند همزن میزنیم، وقتی سفید شد شکر را افزوده و مجدد هم میزنیم... همزدن را تا وقتی که سپیده فرم گرفت ادامه میدهیم... زرده و وانیل و آبلیمو را به مواد پنیری افزوده، و پنج دقیقه با همزن میزنیم... مواد پنیری را به سفیده افزوده، وبالیسک دورانی مخلوط میکنیم... مواد را صاف و یکدست میکنیم... کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم، اگر قالب کمربندی بود، دور قالب را با فویل میپوشانیم... مواد را در قالب ریخته، قالب را در قالبی بزرگتر گذاشته و تا نصفه قالب بزرگتر را با آبجوش پر میکنیم... کیک را به مدت یک ساعت و نیم در فر 180 درجه میگذاریم، ده دقیقه آخر گریل را روشن کنید، روی کیک طلایی شود... چیز کیک ژاپنی ما آماده سرو است...