پنیر و خامه و شکر را مخلوط میکنیم، و با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود... پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط، و بنماری میکنیم... ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه میکنیم... توت فرنگی ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم... کیک را ته قالب گذاشته، مایه پنیری را روی آن میگذاریم و صاف میکنیم... توت فرنگی و خلال پسته را روی پنیر گذاشته و در یخچال میگذاریم... ژله آلوورا را طبق دستور روی جعبه درست کرده، میگذاریم خنک شود، بعد باقاشق روی پنیر میریزیم... به مدت پنج ساعت در یخچال میگذاریم... بعد از پنج ساعت، باچاقو دور ژله را از قالب جدا میکنیم... تو ظرف سرو میزاریم.... نوش جان