خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه دسر ویکتوریا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد معمولى ٣ قاشق غذاخوری
  • وانیل ١ قاشق چایخوری
  • شکر ١ ليوان
  • شیر ١ ليتر
  • زرده تخم مرغ ١ عدد
  • دانه انار توت فرنگى يا موز به ميزان لازم
  • پودر نشاسته گندم ٢ قاشق غذاخوری
  • خامه شیرین شده با پودر قند
  • بیسکوییت پتى پور از نوع شكلاتى ٢ بسته
طرز تهیه دسر ویکتوریا
دستور پخت طرز تهیه دسر ویکتوریا

شیر، آرد، پودر نشاسته، شکر رو با هم مخلوط میکنیم با همزن دستى میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود. روى حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و 1 دقیقه بجوشد. از روى حرارت بردارید. گرماى اولیه اش که رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنید و از مواد دسر یک قاشق داخل زرده بریزید و فورا هم بزنید تا زرده پخته نشود، بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بریزید و همراه وانیل هم بزنید، در آخر که ولرم شد خامه رو اضافه کنید و بزارید تا مواد کاملاً تو یخچال خنک بشه بعد ظرف سرو مناسب رو بیارید یه ردیف بیسکویت خرد شده یه ردیف از دسر یه ردیف میوه تا بالا ادامه میدیم، بهتره لایه آخر همیشه دسر باشه فوق‌العاده خوشمزه پیشنهاد میکنم امتحان کنید... نکته: من چون مزه بیسکوییت تو دسر رو اصلا دوست ندارم از گردو آسیاب شده استفاده کردم، شکر رو هم از نصف لیوان کمتر ریختم چون شیرینی زیاد رو تو دسر نمیپسندم، نصف لیوان خامه صبحانه رو هم با یک قاشق پودر قند شیرین کردمو چند دقیقه باهمزن مخلوط کردم، اگه خامه فرم گرفته هم داشته باشید میتونید استفاده کنید.