یک قاشق از شکر را در ظرفی که میخواهید دسر را آماده کنید ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کاراملی شود... بقیه شکر را به شیر افزوده و روی حرارت میگذاریم تا حل شود، بعد کنار میگذاریم تا حدی سرد شود که دست را نسوزاند... پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد بنماری میکنیم... تخم مرغ، وانیل و ژلاتین را باهم مخلوط میکنیم، زیاد هم نزنید چون بعد داخل کارامل هوا جم میشود و سوراخ سوراخ میشود... مخلوط تخم مرغی را به شیروشکر اضافه میکنیم... مقداری هم میزنیم تا مخلوط شود... مایه را روی شکر کاراملی میریزیم... به مدت پنج ساعت در یخچال میگذاریم... کارامل ما آماده است...