خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت موس آلبالو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آب 2 لیوان
  • خامه صبحانه 250 گرم
  • پودر ژلاتین 6 قاشق مربا خوری
  • مربا آلبالو مقداری جهت تزیین
  • شربت آلبالو 1 لیوان سر پر
طرز تهیه موس آلبالو
دستور پخت موس آلبالو

ژلاتین را شفاف می کنیم. شربت آلبالو را با آب گرم مخلوط می‌کنیم و بعد ژلاتین شفاف شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم بعد کمی از خنک شدن مقداری از این شربت آماده شده را کف قالبی که چرب کرده ایم ریخته و می گذاریم نیم بند شود . مابقی مواد را با به خامه زده شده اضافه کرده و خوب با هم زن برقی به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط می کنیم و روی لایه نیم بند شده قبل می ریزیم و 8_ 7 ساعت درون یخچال گذاشته تا ببندد . بعد از بستن از قالب خارج کرده و با مربای آلبالو دکور میکنیم.