ژلاتین را شفاف می کنیم. زرده و سفیده را از هم جدا کرده وانیل را به هر دو می دهیم . سفیده را با وانیل با درجه تند هم زن می زنیم تا کف کند بعد نصف میزان پودر قند را کم کم به سفیده می دهیم و هم می زنیم تا سفیده فرم بگیرد و از ظرف نریزد . زرده را با وانیل و بقیه پودر قند خوب می زنیم تا رنگ آن روشن و سفت شود . خامه زده شده را با سفیده فرم گرفته با درجه کند هم زن خوب مخلوط می کنیم . ژلاتین شفاف شده را به زرده تخم مرغ داده و خوب مخلوط میکنیم و بعد این ترکیب را به سفیده و خامه اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم و آناناس و گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. قالب مورد نظر را سلفون کرده کف قالب را آناناس گذاشته و نیمی از مواد سفید کنار گذاشته و بقیه را با پودر کاکائو و نسکافه مخلوط کرده و روی آناناس ریخته و بعد مواد سفید را روی آن می ریزیم و روی آن یک لایه پاکت فریزر می گذاریم چون بستنی پلمبیر باید بین 2 پاکت باشد و درون فریزر به مدت 24 ساعت قرار می دهیم .