ابتدا ژلاتین را روی اب میپاشیم تا حالت اسفنجی بشه بعد روی بخار آب میزاریم تا حل بشه . طالبی رو پوست کنده خرد میکنیم و داخل مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی میزنیم تا حسابی پوره بشه بعد شکر رو هم میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل بشه (مقدار شکر این دسر تقریبیه و بستگی به شیرین بودن طالبی کم و زیاد میشه) اگر شکر کاملا حل شد که هیچ در غیر این صورت روی حرارت بذارید تا کمی بجوشه و شکر حل بشه بعد هم بزارید تا خنک بشه . خامه صبحانه را داخل ظرفی بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشه بعد ی مقدار از اب طالبی روی آن بریزید و خوب بزنید وانیل را هم اضافه کنید بعد داخل پوره طالبی بریزید .ژلاتین آب شده را هم اضافه کنیدو هم بزنید و داخل قالب که کمی چرب شده بریزید وبه مدت شش ساعت داخل یخچال قراردهید تا خودش رو بگیره..