خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر طالبی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل کمی
  • شکر نصف لیوان
  • آب 1/3 لیوان
  • خامه صبحانه نصف پاکت
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
  • آب طالبی 2 لیوان
طرز تهیه دسر طالبی
دستور پخت دسر طالبی

ابتدا ژلاتین را روی اب میپاشیم تا حالت اسفنجی بشه بعد روی بخار آب میزاریم تا حل بشه . طالبی رو پوست کنده خرد میکنیم و داخل مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی میزنیم تا حسابی پوره بشه بعد شکر رو هم میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل بشه (مقدار شکر این دسر تقریبیه و بستگی به شیرین بودن طالبی کم و زیاد میشه) اگر شکر کاملا حل شد که هیچ در غیر این صورت روی حرارت بذارید تا کمی بجوشه و شکر حل بشه بعد هم بزارید تا خنک بشه . خامه صبحانه را داخل ظرفی بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشه بعد ی مقدار از اب طالبی روی آن بریزید و خوب بزنید وانیل را هم اضافه کنید بعد داخل پوره طالبی بریزید .ژلاتین آب شده را هم اضافه کنیدو هم بزنید و داخل قالب که کمی چرب شده بریزید وبه مدت شش ساعت داخل یخچال قراردهید تا خودش رو بگیره..