خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله رنگین کمان :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • بستنی وانیلی 6 عدد
  • پودر ژله توت فرنگی،بلوبری،انگور،کیوی،آلبالو و موز 1 عدد
طرز تهیه ژله رنگین کمان
دستور پخت ژله رنگین کمان

پودر ژله در چند طعم دلخواه من از بالا:(توت فرنگی،بلوبری،انگور،کیوی،آلبالو و موز) ‌‌اول از همه کل بستنی وانیلی رو بذارید بیرون از یخچال تا در دمای محیط آب شه...کامل کامل آب شه ها...روووون شه....حالا یکی از پودرهای ژله رو با یک لیوان آب داغ مخلوط می کنیم و رو بخار کتری می ذاریم تا ذرات پودر کاملا حل شه ...بعدش میذاریم در دمای محیط کاملا خنک شه ژله مون.....زمانی که خنک شد و بستنیمون هم آب شد نصف لیوان بستنی رو باهاش کامل مخلوط می کنیم.....بعد داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار می دیم ... ‌‌ در این فاصله لایه بعدی رو (طبق روش بالا) آماده می کنیم و به لایه قبلی اضافه می کنیم،همینطور پیش میریم تا اخرین لایه ‌ دوستان لایه ها به حدی که ببندن داخل یخچال باشن یعنی خودتون با دست تست کنید که روشون بسته باشه و چسبنده...بنا به یخچالتون از 15 دقیقه تا 40 دقیقه طول میکشه پس حتما چک کنید،چون بیش از حد ببنده موقع سرو لایه ها از هم جدا میشن ‌ برای جدا کردن از قالب هم،اگر قالب پلاستیکیه که کف و دیواره هاش رو کامل چرب کنید و بعدش که ژله کامل بست با دست اطراف ژله رو آزاد کنید و بعد ضربه های محکمی به دیواره های ظرف بزنید یکی دو بار هم ته ظرف رو محکم زمین بکوبید....به راحتی شما متوجه میشین که ژله از ظرف جدا شده و می تونید تو ظرف سرو برگردونید....یا اینکه چند ثانیه قالب رو داخل اب جوش قرار بدید و بعد تکون بدید اگر که ژله از دیواره ها جدا شد یعنی اماده است و داخل ظرف سرو برگردونید توجه کنید قالب های فلزی به زمان کمتری نیاز دارن که داخل اب جوش باشن،پس خیلی مراقب باشید.