داخل کاسه 150 گرم پودرنارگیل را ریخته و کم کم 200 گرم (1بسته ) شیرعسلى را اضافه کرده و هم بزنین ، دقت کنین زیاد شیرعسلى نریزین تا مایه شل نباشه چون میخوایم حالت خمیرى داشته باشه ، داخل قالب مربع شکل که میتونه هر ظرف مربعى باشه دو لایه سلفون بزارین و مایه نارگیل را روى سلفون پهن کرده و در یخچال 1 ساعت استراحت بدین تا یکم خودشو بگیره سپس برش چارگوش زده و در شکلات مایع بغلتونین و روى کاغذ روغنى قرار داده و دوباره توى یخچال استراحت بدین بعد با شکلات مایع تزیین کنین..