خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت بیسکویت شکلاتى :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1/3 پیمانه
  • پودرکاکایو 2 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • شکلات تخته ای تلخ رنده شده 1/4 پیمانه
  • شکلات سفید 120 گرم
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی
دستور پخت بیسکویت شکلاتى

ابتدا شکلات شیرى را خرد کرده به روش بن مارى ذوب کرده سپس تکه هاى کره را داخل شکلات قرار بدین تا با گرماى شکلات ذوب بشه داخل کاسه تخم مرغ و شکر و وانیل را به هم زن بزنین تا رنگش روشن بشه سپس شکلات ذوب شده سرد را بریزین و هم بزنین ، آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و هم بزنین ، در نهایت شکلات خرد شده را بریزین و با لیسک هم بزنین ، این خمیر را داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدین ، فر را روى درجه 180 سانتیگراد گرم کنین بعد مقدارکمى از خمیر با قاشق برداشته و روى سینى که کاغذ روغنى انداختین قرار داده و به مدت حدوداً 20 دقیقه یا تازمانیکه دور بیسکویت کمى طلایی و روى آن ترک بخوره قرار بدین ...