زرده تخم مرغ را با نصف میزان شکر و وانیل با هم زن خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شود . شیر را با بقیه شکر داخل ظرف لعابی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد شیر را به زرده ها اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و مجدداً درون ظرف لعابی ریخته و روی حرارت ملایم مرتبا هم می زنیم تا به نقطه جوش برسد ولی نجوشد بعد از این مرحله روی حرارت بن ماری قرار می دهیم . بعد از این زمان داخل ظرف استیل ریخته و داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملاً ببندد و سپس از فریزر در آورده با هم زن زده تا بافتش باز شود و خامه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و مجدداً داخل فریزر قرار داده و زمانی که بسته شد درآورده و هم می زنیم و تا 3 مرتبه این کار را ادامه می دهیم .