ژلاتین را با یک ونیم قاشق مرباخوری شکر و 3/4 استکان آب جوش شفاف می کنیم. کاکائو و نسکافه را با کمی آبجوش حل می کنیم . تخم مرغ را با وانیل با درجه کند هم زن می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید بعد شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و به قدری می زنیم تا رنگ آن روشن شود وکمی هم سفت شود بعد نسکافه و کاکائو از اوج داغی افتاده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن کامل ، ژلاتین شفاف شده و از اوج داغی افتاده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و کمی که خنک شد خامه زده شده را کم کم به آن اضافه کرده وبا قاشق مخلوط می کنیم (از مرحله نسکافه به بعد با قاشق مخلوط می کنیم ) قالبی را که میخواهیم دسر را درون آن بریزیم را با روغن مایع چرب کرده و مایه دسر را درون آن ریخته و به مدت 8ساعت درون یخچال قرار داده تا دسر ببندد و بعد از بستن از قالب خارج کرده و با خامه دکور کرده و شروع می کنیم.