خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت فروماژ قهوه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1/3 قاشق چایخوری
  • شکر 3/4 لیوان
  • پودرکاکایو 1 قاشق مرباخوری
  • آب جوش 3/4 استکان
  • خامه زده شده 100 گرم
  • پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری
  • پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فروماژ قهوه
دستور پخت فروماژ قهوه

ژلاتین را با یک ونیم قاشق مرباخوری شکر و 3/4 استکان آب جوش شفاف می کنیم. کاکائو و نسکافه را با کمی آبجوش حل می کنیم . تخم مرغ را با وانیل با درجه کند هم زن می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید بعد شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و به قدری می زنیم تا رنگ آن روشن شود وکمی هم سفت شود بعد نسکافه و کاکائو از اوج داغی افتاده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن کامل ، ژلاتین شفاف شده و از اوج داغی افتاده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و کمی که خنک شد خامه زده شده را کم کم به آن اضافه کرده وبا قاشق مخلوط می کنیم (از مرحله نسکافه به بعد با قاشق مخلوط می کنیم ) قالبی را که میخواهیم دسر را درون آن بریزیم را با روغن مایع چرب کرده و مایه دسر را درون آن ریخته و به مدت 8ساعت درون یخچال قرار​ داده تا دسر ببندد و بعد از بستن از قالب خارج کرده و با خامه دکور کرده و شروع می کنیم.