دسر داملا یک دسر ترکیه ایست وبسیار راحت وسریع اماده میشود نشاسته ذرت و وانیل را باشیر سرد و شکر مخلوط کرده و سپس روی شعله گاز میگذاریم تا مانند فرنی غلیظ شود دراخر از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه را اضافه کرده و مواد راهم میزنم. مواد فرنی را دو قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکائو و دارچین و به قسمت دیگر پودر نسکافه و قهوه بیفزایید بیسکویت ساده یا شکلاتی را خرد کرده و آن را در بلندر یکدست کرده ظرف مستطیلی انتخاب کنید و بیسکویت پودرشده را در سطح آن ظرف پخش میکنیم سپس مواد که درقوام فرنی بود یکدست روی بیسکویت می ریزیم وبعد موز را حلقه حلقه کرده و روی مواد فرنی میچینیم مجددا این کار را تکرار کرده و در جام تکنفره نیز میتوان این دسر را تهیه کرد سپس بمدت 1ساعت دریخچال میگذاریم.