خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر پاناکوتا آلبالو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • آب 1/3 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • خامه 200 گرم
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات سفید 100 گرم
  • پودر ژله البالو 4 قاشق غذاخوري
طرز تهیه دسر پاناکوتا آلبالو
دستور پخت دسر پاناکوتا آلبالو

ابتدا خامه را روی حرارت کم اب کرده و شیر و اضافه بعد شکر و پودر ژله هم میزنیم تا یکدست بشه شکلات را بن ماری کرده و اضافه میکنیم ژلاتین و با نصف لیوان اب بن ماری کرده شفاف که شد داخل دسر بریزید و هم زده و داخل قالب بریزید. میتوان از چند قطره رنگ خوراکی هم استفاده کرده حدود 3 ساعت در یخچال اماده میشود.