خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پان اسپانیا با کاکائو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • کره 50 گرم
  • خامه 150 گرم
  • گردو خرد شده یک دوم لیوان
  • بیسکوییت پتی‌بور 1 بسته
  • آرد سفید یک دوم لیوان
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پان اسپانیا با کاکائو
دستور پخت پان اسپانیا با کاکائو

تخم مرغ و شکر را باهمزن بزنید... شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید... آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید... مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به یر اضافه کنید... این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و در اخر کره و وانیل را اضافه میکنیم... خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن اضافه میکنیم...دسر پان اسپانیا را میتوان با افزودن پودر کاکائو درست کرد مواد را از قبل دو قسمت کرده و روی حرارت به یه قسمت پودر کاکائو میزنیم... ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم مقداری از مایه دوباره بیسکویت میچینیم گردو‌میپاشیم و دوباره مایه و بیسکویت و در آخر روی آنرا تزیین میکنیم... البته از اونجایی که من طعم بیسکویت رو اصلا دوست ندارم به جای بیسکویت از موز و گردو خرد شده بین لایه ها استفاده کردم بعد لایه لایه تا ظرفم پر شد و در آخر روی آن شکلات رنده شده ریختم... این دسر هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه😋