ابتدا توت فرنگی ها را توسط بلندر خوب خرد میکنیم... در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با نصف شیر بنماری میکنم تا شفاف شود... نیم دیگر شکر را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود و شیر به جوش آید، وانیل را افزوده و از روی حرارت برمیداریم... ژلاتین را به شیر افزوده و سریع هم میزنیم، بگذارید کمی از دمای آن کاسته شود... خامه و توت فرنگی و رنگ خوراکی را افزوده و خوب مخلوط کنید... میتوانید مایه را در قالب مورد نظر ریخته و بعد از پنج ساعت به راحتی برگردانید... من توی ظرفای دسرم ژله ریختم و بعد که خودشو گرفت از مایه موس روش ریختم و با توت فرنگی تزئین کردم... .