خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پاناکوتا توت فرنگی با ژله :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 8 قاشق غذاخوری
  • آب نصف لیوان
  • شیر 2 لیوان
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 18 گرم( 2 ق‌غ+ نصف ق‌م)
  • توت فرنگی پوره یا خرد شده به میزان دلخواه
  • اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی چند قطره
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی با ژله
دستور پخت پاناکوتا توت فرنگی با ژله

شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و شکر رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید ( نباید جوش بیاد) پودر ژلاتین رو با آب سرد به روش بن ماری(روی بخار کتری)ذوب کنید. شیر را از روی حرارت برداشته و اسانس توت فرنگی، رنگ خوراکی و ژلاتین را اضافه کنید. مایع را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد سپس خامه و توت فرنگی رو اضافه کنید. وقتی از دما افتاد روی ژله میریزیم، اگه گرم باشه ژله رو اب میکنه و ظاهر دسر خوب نمیشه... . میتونید این پاناکوتا رو قالبی هم سرو کنید .