خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت مربا زرشک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل مقداری
  • شکر 1 تا 1و نیم کیلو بسته به ذائقه
  • آب 5 لیوان
  • زرشک 1 کیلو
طرز تهیه مربا زرشک
دستور پخت مربا زرشک

زرشک ها رو با احتیاط پاک دون میکنیم، تیغاش خیلی تیزن هواستون باشه😢، بعد میشوریم و دو ساعت داخل آب سرد میگذاریم، بعد آبکش میکنیم، نصف شکر را لابه لای زرشک ها میریزیم و به مدت پنج ساعت در یخچال میگذاریم... نصف دیگر شکر را با آب میگذاریم روی حرارت وقتی به جوش آمد بقیه زرشک و شکر را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم مربا قوام بیاید، وانیل را هم اضافه میکنیم، به هیچ عنوان مربا را با قاشق هم نزنید با تکان دادن قابلمه فقط شکر را مخلوط کنید، من از یک کیلو شکر استفاده کردم و مزه یه مربام خیلی ملس و عالی شده... نوش جان