خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه دسر بیسکوییت مادر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شیر ۳ لیوان
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
  • پودینگ یک بسته
  • بیسکوییت مادر ۲ بسته
طرز تهیه دسر بیسکوییت مادر
دستور پخت طرز تهیه دسر بیسکوییت مادر

ابتدا پودر ژلاتین را همراه نصف لیوان ازشیر مخلوط و بنماری میکنیم... بعد پودینگ را همراه دو لیوان و نیم شیر مخلوط و روی خرارت میگذاریم، مدام هم میزنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند... مایه پودینگ را از روی حرارت برمیداریم... ژلاتین را اضافه میکنیم، بعد بیسکوییت ها رو افزوده برای دو دقیقه سر ظرف را میگذاریم تا بیسکوییت ها مقداری نرم شوند... با گوشت کوب یا غذاساز یا گوشت کوب برقی یا میکسر یا هرچیزیییییی مواد رو مخلوط میکنیم تا قشنگ صاف و یکدست شود... مایه ما آماده است... در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم بعد از سه ساعت دسر ما آماده است... انتخاب طعم پودینگ بستگی به ذائقه خودتون داره🌹