خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت بیسکویت کیک با گاناش :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 8 قاشق غذاخوری
  • پودرکاکایو 8 قاشق غذاخوری
  • کره 100 گرم
  • خامه 120 گرم
  • شکلات سفید 120 گرم
طرز تهیه بیسکویت کیک با گاناش
دستور پخت بیسکویت کیک با گاناش

داخل کاسه 3 عدد تخم مرغ را با 8 قاشق سوپخورى شکرخوب مخلوط کنین ( باچنگال) ، 8 قاشق پودرکاکائو و 100 گرم کره ذوب شده را هم اضافه کرده و مخلوط کنین در نهایت بیسکویت موردعلاقه تون را خردکرده و داخل مایه شکلاتى ریخته و هم بزنین ، سپس در قالب قرارداده و بزارین داخل یخچال ، حالا گاناش و حاضر کنین ، 120 گرم خامه را داخل ماکروویو درحدى که گرم شده ولى نجوشه قرار بدین سپس 120 گرم هم شکلات سفید خردشده را به خامه اضافه کرده و هم بزنین تا مخلوط بشه ، بعد گاناشو روى بیسکویت کیک بریزین و تا زمان سرو داخل یخچال قرار بدین ..