خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه تاتلی ژله انار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل کمی
  • شکر نصف لیوان
  • شیر دو لیوان
  • کره ۲۵ گرم
  • انار دون شده یک عدد
  • آرد سفید نصف لیوان
  • ژله انار یک بسته
طرز تهیه تاتلی ژله انار
دستور پخت طرز تهیه تاتلی ژله انار

‎ژله انار را با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسرد مخلوط میکنیم و کف قالب مورد نظر میریزیم، در یخچال میگذاریم به مدت 40 دقیقه تا نیم‌بند شود، (کمی از ژله را نگه میداریم)... ‎در این زمان میریم سراغ درست کردن لایه دوم، کره رو داخل ظرف تفلن روی حرارت میگذاریم، آرد را الک کرده و اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم، درحدی که مثل دونه‌های شن شود، شیر (همدمابامحیط) را کم کم اضافه و مدام هم میزنیم، اگه آرد گلوله شد با همزن بزنید، شیر که ولرم شد شکر و وانیل را اضافه کنید تا غلیظ شود، ده دقیقه طول میکشد، اگه احساس کردید گلوله آرد داخل مایه هست میتونید از صافی رد کنید، بگذارید از دما بیافتد... ‎بریم سراغ ژله‌مون از یخچال خارج میکنیم و دانه‌های انار را روی ژله میریزیم، بقیه ژله را روی دانه‌ها میریزیم و مجدد داخل یخچال میگذاریم... ‎ده دقیقه زمان کافیه تا ژله خودشو بگیره، حالت مایه لایه دوم رو که از دما افتاده روی ژله میریزیم و به مدت سه تا چهارساعت دریخچال میگذاریم... ‎بعد از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و با دانه‌های انار تزئین میکنیم...